L'. EQUIP:
CARMONA XAVI
ENTRENADOR:

TARGETES

Victòria escalenca davant un rival molt físic i dur, els anxovers avui no han patit defensivament però ofensivament no ha tingut el millor dia, s'ha dominat el partit però sense crear gairebé ocasions de gol.
Primera part dominada de principi al final pels visitants davant un equip rival que pràcticament no ha passat de migcamp i defensivament molt intens i dur (han jugat amb la permisivitat de l'arbitre). Els escalencs han estat com tot el partit sense patir defensivament i ofensivament dominant i controlant el partit però sense crear gairebé perill. El conjunt entrenat per Xavi Carmona ha llançat 4-5 corners i a part del gol només recordem xuts llunyans sense perill. El gol l'ha marcat l'Anass definint molt bé davant el porter després d'una gran passada d'en Marcos.
A la segona part ha estat pràcticament calcada a la primera però sense que els escalencs aconseguissin marcar, a destacar que s'ha anul·lat un gol completament legal a en Joel. Moltes interrupcions per faltes i pèrdues de temps que ha impedit que el conjunt anxover no pogués tenir continuïtat en el joc i es mostrés mol espès en la construcció. Igual que a la primera s'han tirat molts corners (6) i s'ha provat en vàries ocasions xuts des de l'exterior, ho han provat en Moha, en Martí, Marcos i Joel. Avui hem tingut les baixes de l'Aleix, en Joan i en Didac. Ens han vingut a ajudar del Cadet B en Jordan, en Jon i l'Anass.
En definitiva, victòria escalenca davant un rival que ha jugat amb molta intensitat i duresa, en un partit que no ha estat el dia dels visitants. Els escalencs haurien d'haver guanyat més clarament vist la diferència entre els dos equips.

La Setmana que ve debutem en Lliga a L'Escala, ens visita el Base Roses que sempre és un rival complicat. Força L'Escalaaaa!!!!