COS TÈCNIC
L'. EQUIP: CARMONA LLAVERO, XAVIER
ENTRENADOR: No en presenta

TARGETES

En un matí primaveral, 20ª victòria consecutiva dels anxovers, en un partit que ha estat més fàcil del que tothom esperava, ja que ha quedat sentenciat a la primera part.
Primera part molt bona dels costaners, que han deixat sentenciat el partit, a part dels sis gols l'equip ha tingut 3-4 ocasions clares de gol per ampliar l'avantatje. Els locals a part del gol que ha arribat en una molt bona acció individual de l'atacant navatenc, han gaudit d'una molt bona ocasió de gol per marcar ja amb el 0-2 al marcador però l'Aleix ha tret la pilota de damunt mateix la línia de gol. El primer gol l'ha marcat en Joel a la sortida d'un corner al fer un molt bon control amb l'esperó i rematar de primeres després d'una passada de cap de l'Iván, el segon l'ha marcat en Marcos en un llançament de banda en que la defensa no ha estat gens afortunada fet que ha aprofitat per definir molt bé en Marcos tot sol davant el porter, el tercer l'ha fet en Marc amb una rematada de cap al segon pal després d'una gran jugada i passada d'en Martí, el quart ha estat obra d'en Martí amb un gran xut de fora l'àrea, el cinquè ha tornat a repetir en Martí amb una gran jugada individual driblant a dos jugadors i resolent amb un toc molt súbtil davant la sortida del porter i el darrer d'aquesta primera part l'ha marcat en Marcos amb un bon xut des del punt de penal resolent una passada d'en Joel.
La segona part de l'equip entrenat per Xavi Carmona ha estat discreta en part per la relaxació de l'equip per la  gran diferència en el marcador. El domini ha estat altern, els locals a part del gol que ha arribat a la darrera jugada del partit s'han acostat en vàries ocasions a porteria però no han exigit massa a en Lluc. Els visitants han marcat els dos gols d'aquest segona part al primer quart d'hora. El setè gol l'ha marcat en Martí a porta buida després d'una gran assistència de l'Isaac i el vuitè l'ha marcat en Marc després d'una gran definició dins l'àrea amb l'esquerra després d'una bona combinació amb l'Isaac. A part dels gols els anxovers gairebé no han generat perill, recordem només dues aproximacions a la porteria navatencaAvui teniem les baixes dels dos lesionats de llarga duració en Narcis i en Didac.
En definitiva,  nova victòria dels escalencs en un partit que han deixat vist per sentència ja a la primera part.

La setmana que ve juguem el darrer partit de Lliga a l'Escala contra l'EF Tramuntana. Una Gran Temporada, per recordar sempre!!! Força L'Escalaaaa!!!!