L'. EQUIP:
ESTEVEZ JAUME
ENTRENADOR:

TARGETES

Primer partit de temporada, gran victòria encara que massa abultada per els mèrits mostrats pels dos equips, ja que l'equip escalenc ha estat molt eficaç de cara a porteria i d'altra banda en Lluc ha estat molt encertat ja que ha fet dos grans intervencions en els u contra u davant els davanters palamosins .
Inici de partit espectacular dels escalencs, en 10 minuts ja guanyaven 2-0 i havien "botat" 3 corners, els palamosins s'han vist totalment superats. El primer gol l'ha marcat en Joel superant al seu marcador en un pam de terreny i superar en l'u contra u al porter després d'una bona passada de l'Isaac i el segon l'ha marcat de penal en Joel, penal molt clar ja que el mateix Joel ha estat travat quan ja encarava la porteria visitant. El domini absolut ha durat fins al minut 25, els locals han combinat molt bé i han dominat totalment el rival que no ha passat de mig camp. Els darrers 15 minuts ha canviat, domini altern i els palamosins han gaudit de les ocasions més clares, en Lluc ha fet una gran parada en un u contra i l'Aleix ha tret l'esfèrica de la mateixa línia de gol després que el davanter palamosí ha superat la desesperada sortida d'en Lluc amb un vaselina. Els escalencs n'han tingut una de molt clara d'en Narcís que un defensa ha tret l'esfèrica quan ja entrava mansament a porteria.
Els primers vint minuts de la segona part també han estat de domini local encara que no s'ha jugat tant bé com a la primera part, això si, han tingut dues bones ocasions de gol per ampliar el marcador, primer ha estat en Joel al que li han anul.lat un gol que era legal (l'arbitre ha marcat fora de joc) i després en Martí ha estavellat la pilota al travesser en un gran xut de fora l'àrea amb el porter superat qur tothom ja cantava gol. El tercer gol l'ha marcat en Verdaguer amb un gran rematada de cap d'un corner llançat per en Joan al segon pal. Amb tres a zero al marcador en Lluc ha fet dues parades espectaculars impedint als visitants fer el merescut gol de l'honor. Quan el partit s'acabava en Biel en un gran xut de fora l'àrea ha estat a punt de marcar i al darrer suspir del partit en Pol ha fet el darrer gol rematant molt atent des de l'interior de l'àrea petita una gran centrada al segon pal d'en Biel. Avui hem tingut les baixes d'en Marcos i d'en M.Aguilera.
En definitiva, molt bon partit dels escalencs que han merescut la victòria contra un rival que aquesta Temporada jugará a 1ªDivisió.

El proper partit el juguem a l'Escala contra el Sant Gregori, un altre equip que juga a 1ªDivisió. Força L'Escalaaaa!!!!