COS TÈCNIC
L'. EQUIP: MESAS SANCHEZ, JOSE
ENTRENADOR: No en presenta

TARGETES

Sisena victòria consecutiva en partit discret i gris dels escalencs davant un rival que ha aprofitat la relaxació local en molts instants del partit per marcar dos gols que han evitat una derrota més àmplia.
Bon inici de partit del conjunt escalenc ja que ha pressionat de valent i ha gaudit d'una parell de bones ocasions de gol abans d'avançar-se al marcador. El primer gol ha arribat al minut 6 després que en Marcos no ha donat per perduda una pilota i ha fet la passada de la mort cap a en Joel que no ha perdonat. Amb el gol els locals s'ha relaxat en excés i han permès als jonquerencs acostar-se amb perill a la seva porteria en un parell d'ocasions, l'empat ha arribat de seguida, al minut 9, ha estat el seu davanter (el seu millor jugador) que amb un llançament espectacular de mig camp que ha superat l'Anass que s'ha confiat en excés. Amb l'empat els locals s'han espavilat i han passat a controlar el partit però sense jugar gens bé, no existia el migcamp, tot i controlar el partit. De totes formes d'ocasions de gol n'hi han hagut 3 ó 4 de força clares. Recordem una xilena d'en Joel que ha llepat el pal, una jugada col.lectiva amb passada d'en M.Aguilera cap a en Marti que al rematar un defensa l'ha tapat bé, un penal claríssim sobre en Joel, una jugada individual d'en Joel que ha acabat amb un xut tou, un bon xut de fora l'àrea d'en Marcos i una falta llançada per en M.Aguilera que ha sortit lleugerament desviada.
A la segona part l'equip ha sortit a per totes dominant i no deixant passar el rival de migcamp fins aconseguir el 3-1, amb aquest marcador els anxovers han tornat a pecar del mateix, s'han relaxat i han cedit incomprensiblement fins i tot la iniciativa als visitants que ja abans de marcar el segon gol han tingut un parell d'aproximacions per marcar. El segon gol local l'ha marcat en Martí que ha definit molt bé des de l'interior de l'àrea una bona passada d'en Narcis i el tercer en Joel amb una gran rematada de cap després d'una bona centrada de l'Isaac. Quan els jonquerencs han fet el segon gol situant el 3-2 al simultani els costaners han reaccionat de seguida i han marcat el quart amb una bona rematada d'en Biel des de l'interior de l'àrea després d'una sacada de banda d'en Marc. El cinquè ha arribat ràpidament després d'una gran jugada individual de l'Isaac amb passada de la mort cap a Marcos que no ha perdonat. L'equip encara ha creat dues ocasions de gol abans d'acabar el partit, ha estat dos xuts des de la frontal de l'àrea de l'Isaac i d'en Martí. Avui teniem la baixa d'en Pau Geli i la d'en Lluc lesionat a l'entrenament de divedres i ha vingut a jugar l'Anass el porter del Cadet B i d'en Moha sancionat.
En definitiva, nova victòria en un partit que l'equip no ha estat gens brillant, tot i això s'ha acabant imposant clarament als jonquerencs.

La propera jornada ens desplacem a Castelló per jugar contra l'Esplais, un rival que sempre és molt competitiu al seu camp. Força L'Escalaaaa!!!!