9ªJornada (Diumenge, 25-11-2018)

   Fitxa de Partit
     Temporada 2018-2019  
 Data:  25/11/2018  
 Hora:  12:55 h
CADET SEGONA DIVISIÓ (GRUP 6)    Jornada 9  
L'ESCALA, F.C.

Titulars:
  1   
  3   
  4   
  8   
  10   
  11   
  12   
  14   
  17   
  19   
  20   

Suplents:
  5   
  6   
  7   
  18   
  22   

COS TÈCNIC
L'. CAMP: CARMONA LLAVERO, XAVIER
L'. EQUIP: CARMONA LLAVERO, XAVIER
ENTRENADOR: CARMONA LLAVERO, XAVIER

SUBSTITUCIONS

TARGETES

5- 0
Àrbitre :    CLAPAROLS FABRI, MARC


GOLS:

       1-0    (pp)                         (4')
       2-0    EL BOUKHARY , MOHAMED (6')
       3-0    EL BOUKHARY , MOHAMED (14')
       4-0    ORCERA FERNANDEZ, MARCOS (25')
       5-0    EL BOUKHARY , MOHAMED (30')
       6-0    PUIG CORONADO, MARTI (47')
       7-0    AGUILERA CHICA, MARCOS (55')
       8-0    PUIG CORONADO, MARTI (61')
       9-0    PUIG CORONADO, MARTI (65')


ESTADI: CAMP DE FUTBOL MPAL. DE L'ESCALA


Ciutat: Escala (L')
ROSES, A.E.

Titulars:
  1 
  2 
  3 
  7 
  8 
  9 
  10 
  11 
  12 
  14 
  15 

Suplents:
  4   
  17   
  18   
  20   

COS TÈCNIC
L'. EQUIP: FERNANDEZ SOLE, DAVID
ENTRENADOR: CAMARA SORIANO, ANTONIO

SUBSTITUCIONS

TARGETES

MENDOZA MORILLO, ÁLVARO ((48')

Victòria clara i contundent dels anxovers en el que potser ha estat el partit més complet de l'equip en el que portem de Temporada, ja que s'ha estat molt bé defensivament i ofensivament s'ha dominat i combinat molt bé i el partit sempre ha estat controlat.
Inici de partit espectacular dels costaners, a part de dominar, combinar molt bé i no deixar passar de mig camp als rosincs, l'equip ha estat molt efectiu. Les dues primeres ocasions l'equip les ha aprofitat, la primera ha estat una jugada individual d'en Marcos amb passada de la mort final que un defensor en l'intent de refusar l'ha enviat al fons de la porteria i la segona en Moha ha resolt molt bé davant el porter després d'arrencar de mig camp després d'un robo i passada a l'espai d'en Joel. Tota la primera part ha estat un monòleg dels anxovers, a part dels gols recordem vàries oportunitats de gol, les han tingut en Marc, en Marcos, en Moha, l'Isaac, Iván i Joel. El tercer gol l'ha fet en Moha en una jugada individual en la que s'ha desfet del seu marcador i ha creuat molt bé davant la sortida del porter, el quart l'ha tornat a marcar en Moha amb una rematada de cap després d'una gran centrada de l'Isaac (aconseguint un "Hat-trick") i el cinquè en Marcos ha rematat de cap una falta llançada per l'Aleix. Els visitants només han inquietat la porteria escalenca en la darrera jugada de la primera part després d'una pèrdua d'en Sergi que ha resolt molt atent en Lluc sortint ràpid.    
Només començar la segona part els rosincs s'han acostat a la porteria escalenca però en Marc s'ha creuat al darrer instant impedint el xut del davanter visitant, ha estat un miratge perquè ha estat la única ocasió en que els visitants han inquietat la porteria escalenca. Tota la segona part ha estat pràcticament calcada a la primera, amb concentració defensiva, controlant el partit i jugant i combinant molt bé, això si potser amb menys ocasions de gol que a la primera part. Tot i així, a part dels gols recordem, un xut d'en M.Aguilera que ha refusat el porter i posteriorment un defensa arribant la pilota a en Marc fora l'àrea etzibant un gran xut que s'ha estavellat al pal, una gran passada d'en Joel que ha deixat en Narcis davant el porter creuant excessivament l'esfèrica i una falta llançada per l'Aleix. El sisè gol l'ha marcat en Martí amb un xut des de la cantonada en un corner llançat a la curta, el setè l'ha marcat en M.Aguilera en una gran vaselina, el vuitè ha estat en Martí amb una vaselina des de l'interior de l'àrea després d'una ssistencia d'en Joel i el darrer ha estat d'en Marti (aconseguint un "Hat-trick") en una rematada de cap després d'una molt bona centrada de l'Isaac. Avui teniem la baixa d'en Pau Geli. 
En definitiva, l'equip costaner s'ha retrobat amb la victòria en el que possiblement ha estat el partit més complet de Temporada davant un rival que poca cosa ha pogut fer ja que ha pagat els plats trencats de la derrota dels escalencs la jornada anterior.

La propera jornada anem a Cadaqués, un partit que si tot va normal hem de sumar els tres punts.... Força L'Escalaaaa!!!!