L'. EQUIP: RODRIGUEZ RODRIGUEZ, CARLOS
ENTRENADOR: GUALDE BAEZA, JOSE

TARGETES

BELFKIR HAOULI, YOUSEFF (41')

Primer partit de Lliga i primera victòria dels anxovers en un partit plàcid, encara que als primers 15 minuts els hi ha costat entrar al partit.
Inici de partit dubitatiu del conjunt entrenat per Xavi Carmona, ja que a pesar de portar els pes del partit no ha creat cap ocasió de gol clara durant els primers 20 minuts i no combinava gaire bé. A partir de llavors, domini encara més accentuat dels locals, dominant i combinant molt bé; la primera oportunitat de gol l'ha tingut en Joel que ha estavellat una vaselina al travesser quan tothom ja cantava gol, la segona ha estat d'en Moha que ha creuat excessivament tot sol a l'interior de l'area després d'una gran assistència d'en Joel i la tercera ha estat un xut llunyà escurat d'en M.Aguilera que el porter ha aturat sense problemes. Els gols han tardat a arribar però han acabat donant confiança a l'equip, el primer gol l'ha marcat en Joel en una gran rematada de cap després d'una gran jugada individual i posterior passada d'en Moha i el segon l'ha marcat en Joel aprofitant molt atent una pilota estavellada al pal en un bon llançament de falta que havia provocat el mateix Joel. Els visitants per la seva banda no ha inquietat la portería d'en Lluc ja que defensivament l'equip ha estat molt concentrat.
La segona part amb el marcador ja favorable, ha estat un festival per part dels escalencs que han dominat, controlat i combinat molt bé; els visitants només han tingut 5 minuts bons ja amb el 4-0 al marcador, marcant el gol i apropant-se un parell de vegades a l'àrea amb perill però sense arribar a xutar a porteria. El tercer gol l'ha marcat en Biel amb una volea espectacular des del balcó de l'àrea desprès d'una assistència d'en Marcos en out llançat per en Marc V., el quart l'ha marcat l'Isaac en una rematada de cap espectacular desprès d'un corner "votat" per en Moha, el cinquè l'ha marcat en Moha després d'una bona jugada individual i l'últim ha estat obra d'en Marcos que ha creuat molt bé davant la sortida del porter després d'una passada de l'Isaac. A part dels gols hem gaudit de vàries oportunitats clares de gol, recordem una gran aturada del porter després d'un xut d'en Moha desde la frontal de l'àrea, una altra bona intervenció del porter a un xut d'en Marcos de l'interior de l'àrea, una rematada desviada al segon pal de l'Aleix en un llançament de corner, una rematada del segon pal que d'en Narcís que ha anat fora després d'una centrada d'en Joel i un xut d'en Joel que ha superat el porter però un defensa rosinc l'ha tret quan ja entrava. Avui teniem la baixa d'en Sergi lesionat amb un fort cop al genoll. A remarcar que aquesta setmana s'ha incorporat als entrenaments de l'equip en Marc Vidal ex-company d'en Joel al Figueres la temporada passada, debutant avui amb l'equip.
En definitiva, bon debut en Lliga amb victòria clara dels anxovers en un partit que han estat clarament superiors al rival .

La propera jornada tenim Derbi!!! Ens enfrontem a l'Empordanet a Verges, un partit sempre difícil pels escalencs... Força L'Escalaaaa!!!!