ENTRENADOR: CARMONA, XAVIER

TARGETES

VERDAGUER CORTES, SERGI (23')
ORCERA, MARCOS (76')

Segona victòria que per ocasions de gol havia d'haver estat més àmplia, en un partit en que l'equip ha anat de més a menys davant un rival que ha jugat molt motivat. En els darrers minuts l'equip ha patit pel resultat per la incertesa al marcador encara que l'equip local no ha gaudit de cap ocasió de gol, tot eren pilotes a "l'olla".
Inici de partit espectacular dels escalencs ja que al minut 5 ja guanyaven 0-2, el primer gol l'ha marcat en Sergi de cap al segon pal després d'un llançament de corner pentinat al primer per en Joel i el segon ha arribat després d'una gran assistència d'en Joel cap a en Martí que no ha pogut superar al porter en l'u contra u però el  refús del porter a l'interior de l'àrea l'ha aprofitat l'Isaac per rematar a plaer. El domini i control del partit amb bon joc ha estat del conjunt anxover sense crear massa ocasions clares de gol a part del gols, recordem un parell de bons xuts de fora l'àrea amb bona resposta per part del porter, una rematada desviada des del segon de l'isaac després d'una centrada d'en Joel i el llançament de 4-5 corners. El tercer gol ha arribat després d'una jugada individual per banda dreta d'en Joel que després de driblar a dos defenses ha fet la passada de la mort cap a en Martí que ha definit molt bé. Els darrers cinc minuts han estat de descontrol i mala col.locació defensiva per part dels costaners que els locals han aprofitat per fer una contra que ha resolt bé en Lluc i a la darrera jugada de la part han fet el primer gol en un error defensiu que ningú esperava. S'ha arribat a mitja part amb molt bones sensacions a pesar del gol local.
La segona part ha començat malament amb el segon gol local després d'una errada defensiva individual que ha posat incertesa en el marcador. La segona part dels costaners no ha estat bona, no s'ha jugat a res, hem jugat massa directa amb pilotes llargues i la mitja ha passat pràcticament desapercebuda; això si l'equip ha tingut 4-5 ocasions clares que no ha sabut aprofitar, hem tingut un gran xut fora de l'àrea d'en Marcos en que el porter ha fet una gran parada, un altra xut des de la frontal de l'àrea d'en Marti en que el porter ha tornat a estar providencial, un un contra d'en Joel que ha creuat en excés, un xut d'en Joel que un defensa ha tret quan ja entrava i per últim un espectacular xut d'en Joan de fora l'àrea que s'ha estavellat al travesser. A part l'equip defensivament ha estat mal col.locat encara que a part del gol, l'Empordanet no ha creat perill, només ha tingut una aproximació amb un xut molt tou i centrat poc després de fer el 2-3 quan encara quedava molt per acabar el partit. Avui teniem la baixa d'en M.Aguilera.
En definitiva, bona primer mitja hora en un partit molt discret dels anxovers davant un rival que ha lluitat molt.

El proper cap de setmana l'Equip Descansa, la propera jornada ens visita el PUF, s'ha fet un canvi de camp degut al mal estat del terreny de joc...  Força L'Escalaaaa!!!!