L'. EQUIP:
AZZAREOUI AHMED
ENTRENADOR:

TARGETES

Primera derrota de la Temporada en un partit molt estrany, resultat massa ampli pels mèrits fets pels dos equips, però s'ha d'aprendre dels errors comesos avui.
Gran inici de partit dels anxovers dominant, combinant i creant dues ocasions de gol molt clares, la primera un xut al pal d'en Joel al minut 1 i després un xut massa creuat d'en M.Aguilera des de l'interior de l'àrea després d'una assistència d'en Joel. Els visitants s'han avançat al marcador en la primera ocasió que han passat de mig camp, ha estat un passada llarga en diagonal sense aparent perill en que la defensa escalenca s'ha confiat, en Miki ha robat la cartera al defensor i ha definit molt bé sol davant Lluc. Els costaners no ha acusat el cop i han seguit jugant molt bé, combinant i dominant totalment el partit, han gaudit de dues bones ocasions per empatar el partit, en la primera en Pol no ha rematat per poc una gran passada d'en M.Aguilera al segon pal a un metre de línia de gol i en la segona una rematada de cap d'en Joel ha sortit fora per poc, fins i tot ha llepat el pal. El segon gol dels torroellencs ha arribat en la segona vegada que creuaven el migcamp, ha estat una jugada molt estranya, ja que els locals tenien l'esfèrica a la banda esquerra del seu atac gairebé el córner, un defensa ha "despejat" la pilota per xutar agafant la defensa totalment avançada i dormida deixant a en Mon en un contra davant en Lluc que ha resolt molt bé, resultat totalment injust a mitjans de la primera part però el futbol és així. Els escalencs ha seguit igual, jugant bé, combinant bé i dominant totalment el partit, han gaudit de moltes ocasions per reduir l'avantatge en el marcador i fins i tot empatar però avui el conjunt escalenc no ha tingut l'encert ni la fortuna necessària per marcar i posar-se dins el marcador. A destacar un llançament de falta d'en Moha que amb el porter superat s'ha estavellat al pal, un xut de l'Ivan des de l'interior de l'àrea que quan tothom ja cantava gol s'ha estavellat en tot l'escaire, en Moha després d'una gran jugada individual en que s'ha desfet de dos rivals ha etzibat un xut des del balcó de l'àrea que ha sortit lleugerament desviat, un xut d'en Martí de l'interior de l'àrea que un defensor ha refusat "in extremis" i per últim en Joel ha desaprofitat un penal que havien comés sobre en Narcís. Segurament si alguna d'aquestes clares ocasions hagués entrat el partit hagués canviat molt però no ha estat així. S'ha arribat a mitja part amb 0-2 al marcador quan lo més just o normal seria haver-hi arribat amb empat o victòria per la mínima local. Per acabar-ho d'arreglar en la darrera jugada de la primera part en Joel ha rebut una dura entrada que li ha impedit jugar a la segona part.
La segona part  ha començat fatal pels interessos dels costaners, al primer minut després d'una pèrdua innocent en la sortida de pilota ha arribat el tercer gol visitant després d'un xut de fora l'àrea sense aparent perill i que deixava molt costa amunt la possible remuntada. A partir d'aquí el partit pràcticament no ha tingut història, els escalencs només han gaudit de dues ocasions de gol, una d'en Marcos i la segona d'en Moha després d'una bona jugada individual. Per la seva banda els torroellencs han marcat el darrer gol que l'han marcat aprofitant la manca de concentració local després que s'hagués produït una agressió entre dos jugadors (un per equip), una acció totalment innecessària que ha tingut la continuació a la grada amb els pares dels jugadors afectats, uns fets que no s'haurien de veure mai en un camp de futbol i menys en Futbol Base. Avui hem tingut les baixes d'en Biel i de l'Isaac.
En definitiva, derrota massa abultada pel que s'ha vist damunt el terreny de joc en un partit per oblidar que ens ha de servir per aprendre dels errors comesos.

El proper partit el juguem a Llançà un rival també de 1ªDivisió... Força L'Escalaaaa!!!!