L'. EQUIP:
CARMONA XAVI
ENTRENADOR:

TARGETES

Derrota molt dura dels anxovers, que han competit bé fins el primer gol (minut 29), fins llavors el partit ha estat igualat amb domini altern i tres arribades dels visitants i una dels locals. Després 10 minuts desastrosos tant per intensitat defensiva com per col·locació i concentració ha condemnat als escalencs que se n'han anat a mitja part amb un dur 3-0 en contra. La segona part l'han dominat i controlat els escalencs però sense crear massa perill, però els llançanencs encara han aprofitat una contra.
Inici de partit amb els primer cinc minuts que els escalencs han sortit despistats i el llançanencs ho han aprofitat per crear una ocasió de gol que en Lluc ha neutralitzat. A partir del minut 5 i fins al primer gol dels locals el partit ha estat de domini altern sense que cap dels dos equips portés el pes del partit, els locals no han inquietat la porteria defensada per en Lluc i els escalencs han tingut quatre bones ocasions de gol, la primera en un gran xut d'en Joel de fora l'àrea que en Julián (porter local) ha fet una espectacular parada, una jugada per banda en que l'Isaac ha rematat creuat massa tou des de l'interior de l'àrea, una pentinada que ha sortit llepant el pal d'en Joel en un llançament de falta d'en Marcos i la darrera ha estat un xut d'en Moha que ha sortit fora per poc. Amb el primer gol local que ha arribat amb una greu despistada defensiva el conjunt escalenc ha quedat desconectat i els llançanencs han aprofitat per marcar dos gols més (dos dels tres han estat per manca de concentració defensiva).
A la segona part els locals han marcat un gol més en una contra (molt mal defensada, tant per col·locació com per intensitat) i encara n'haurien pogut haver marcat un altra però l'atacant no ha estat gens encertat en la de definició. Tota la segona part ha estat dominada pels escalencs, han tingut el control de pilota i gairebé sempre hem jugat en terreny llançanenc, això si no s'ha creat gaire perill. Recordem dues faltes forçades arran d'àrea per en Joel (una de les quals ha estat molt ben llançada per l'Iván obligant a fer una gran parada al porter), un xut d'en Moha que ha sortit desviat des del balcó de l'àrea després d'una passada d'en Joel, dos corners rematats de cap i un xut creuat d'en Joel. Avui hem tingut la baixa d'en Martí. A destacar que avui amb el Llançà hi jugaven en Jota i en Julián que l'any passat van coincidir amb en Joel al Figueres.
En definitiva, nova derrota en un partit per oblidar en que hem estat molt tous, descol·locats i desconcentrats defensivament. Al igual que al darrer partit 10 minuts de desconexió ens han tret del partit, ja que hem encaixat 3 gols en els darrers 10 minuts de la primer part.

El proper partit el juguem a Roses, un equip que ens trobarem a la Lliga. Força L'Escalaaaa!!!!