L'. EQUIP: JIMENEZ FORNIELES, MANUEL
ENTRENADOR: No en presenta

TARGETES

PEREZ BATISTA, RAMON ((65')

Tercera victòria consecutiva en un partit que tot i que el rival s'ha avançat només començar, no s'ha patit en excés ja que el resultat ha estat curt pels mèrits fets pels anxovers.
El partit ha començat malament ja que a la primera jugada una mala elecció en la sortida de pilota i una posterior manca de concentració defensiva ha permès al davanter visitant plantar-se tot sol davant en Lluc finalitzant molt bé situant el 0-1 al marcador. Al cap d'un minut els escalencs han empatat en un llançament de falta magistral d'en Joel desde uns 20 metres que ha entrat per tot l'escaire. A partir de llavors els costaners han jugat 20 minuts magistrals passant per sobre el rival que no podia passar de mig camp i que a més s'han generat 7-8 ocasions de gol claríssimes. Al minut 7 el porter ha aturat un xut escorat d'en Joel, al cap d'un minut en Moha ha fet un gran xut però el porter ha fet una gran aturada, a la segúent l'Isaac ha xutat "mossegat" quan ho tenia tot a favor, seguidament l'Ivan ha fet una gran jugada per banda que l'Isaac no ha pogut definir bé, al minut 17 en Martí ha estavellat l'esfèrica al pal després d'una bona assistència d'en Joel, al cap d'un minut en Moha ha fallat un penal després que un defensa refusés un xut d'en Joel amb les mans quan tothom ja cantava gol i al minut 27 l'Iván ha estavellat un gran llançament de fora l'àrea al travesser. Després hi ha hagut 5 minuts de treva, tot seguit la primera ha estat un xut creuat d'en Joel que ha llepat el pal, després hi ha hagut una doble ocasió a l'interior d'en Martí i Isaac després d'una bona jugada per banda entre en Joel i en Marc; al minut 35 en Joel s'ha fet mal hi ha hagut de ser substituit i a manca de dos minuts per acabar la primera part en Marti ha marcat el segon gol després d'una bona passada d'en Marc. Els visitants només s'han acostat una vegada a la porteria escalenca al minut 30 després d'una indecisió entre defensa i porter. S'ha arribat a mitja part amb un injust 2-1 ja que el marcador podia haver estat tranquilament quatre o cinc a 1.
La segona part l'equip ha portat el domini i control del joc però no s'ha jugat tant bé i no s'han creat gairebé ocasions de gol, ja que a part dels dos gols s'ha tingut un xut de fora l'àrea d'en Martí, un jugada per banda de l'Isaac amb passada de la mort final que un defensa ha tapat la rematada d'en Martí i en la última jugada del partit un xut al pal d'en Moha. El tercer gol l'ha fet l'Isaac en un bon xut des de l'interior de l'àrea després d'una jugada col.lectiva amb passada final d'en Moha i el darrer gol l'ha marcat en Sergi (que ha jugat els darrers 10 minuts de punta) resolent des de l'àrea petita després d'una passada d'en M.Aguilera. La Penya per la seva banda gairebé no ha inquietat la porteria defensada per en Lluc, ho ha intentat amb molt joc directe però tant la defensa com en Lluc han estat molt atents i no han permés cap ocasió de gol als visitants. Avui teniem la baixa d'en Marcos O. lesionat en el partit contra l'Empordanet.
En definitiva, bon partit del conjunt escalenc en un partit que el resultat podia haver estat més ampli ja que s'ha gaudit de moltes ocasions de gol, sobretot a la primera part.

La propera jornada de Lliga juguem contra el Llançà a L'Escala, un rival sempre complicat!!! Força L'Escalaaaa!!!!