COS TÈCNIC
L'. EQUIP: MACARRO GIL, JOSÉ
ENTRENADOR: No en presenta

TARGETES

Nova victòria dels costaners en un partit que s'han mostrat superiors en tot moment encara que la manca d'efectivitat ha fet que el partit no quedés sentenciat fins als darrers 10 minuts.
Només començar el partit els escalencs han tingut dues bones ocasions de gol, la primera un defensa ha tret damunt la mateixa línia un xut d'en Joel que ja entrava i la segona ha estat una centrada d'en Marc al segon pal que s'ha enverinat i ha estat a punt d'entrar. Al minut cinc els visitants han tingut la primera aproximació en tota la primera part a la porteria escalenca, ha estat una centrada al segon pal que un davanter totalment sol l'ha empalmat sortint el xut molt desviat i la segona ha estat ja amb el marcador 2-0 en el llançament d'una falta directa del seu millor jugador que ha obligat a en Lluc a fer una gran parada. Els costaners llavors han fet un atac i gol durant 10 minuts abans de fer el primer gol, en que han gaudit de 3 clares ocasions de gol, les tres d'en Marcos que s'ha quedat sol davant el porter després de rebre les passades d'en Joel, la primera ha llançat per sobre el travesser, la segona ha xutat excessivament creuat i la tercera amb un Marcos cansat s'ha creuat el central. El primer gol ha vingut en el llançament de corner que havia provocat en Joel en un jugada individual, llançament en d'en Martí al segon pal l'Isaac l'ha despenjat i en Sergi ha rematat al fons de la xarxa en semi-errada. Abans de fer el segon gol encara s'han tingut dues bones ocasions, la primera un xut des de l'interior de l'àrea creuat d'en Marcos que ha estat a punt de rematar al segon pal l'Isaac i la segona després d'una gran passada d'en Moha l'Isaac ha rematat tou. El segon gol l'ha fet en Martí aprofitant una despistada defensiva que l'ha deixat sol davant el porter en un out llançat per l'Isaac. D'aquí al final de la primera part els locals han tingut tres bones ocasions per ampliar l'avantatge que no s'ha pogut aprofitar.
La segona part ha començat amb els escalencs desconectats fet que han aprofitat els figuerencs per crear una gran ocasió de gol i posteriorment marcant el 2-1 després d'una gran voleia al segon pal que deixava la incertesa en el marcador. Els locals han reaccionat ràpid i han passat a controlar i dominar el partit jugant molt bé i creat fins a 5 ocasions clares de gol que unes vegades el porter, unes el pal, un altra la defensa i altres la manca d'encert han impeit fer el gol de la tranquilitat, en recordem una d'en M.Aguilera, una d'en Martí, una de l'Ivan, una de l'Aleix i una d'en Moha. El tercer gol que donava la tranquilitat als locals l'ha fet en M.Aguilera després d'una gran assistència d'en Joel a manca de 12 minuts per acabar el partit. Els darrers minuts de partit han seguit igual que els darrers 20 minuts, domini absolut anxover i els visitants que es defensaven com podien, abans de l'últim gol encara s'han tingut ocasions de gol, la primera en Joel amb un llançament des de la frontal de l'àrea que ha sortit fregant l'escaire, la següent en M.Aguilera ha fallat un contra u, després en Marcos ha fallat sol davant el porter i les dues darreres han estat protagonitzades per en Moha que avui no ha estat encertat de cara a porteria. El darrer gol ha arribat a l'últim minut en un penal claríssim que han comés sobre l'Isaac i que ha transformat en Lluc. Avui teniem les baixes d'en Didac (lesionat) i d'en Narcís (sancionat).
En definitiva, victòria àmplia i merescuda en un partit que el conjunt anxover s'ha mostrat superior davant un rival que venia amb un parell de baixes, un central i un mig centre.

La propera jornada anem a Sant Pere, un camp sempre complicat per la rivalitat existent... Força L'Escalaaaa!!!!