COS TÈCNIC
L'. EQUIP: CARMONA LLAVERO, XAVIER
ENTRENADOR: No en presenta

TARGETES

Victòria justa i curta pels mèrits fets pels anxovers, en un partit que han tingut controlat de principi a final.
Inici aclaparador dels escalencs que durant els primers 5 minuts pràcticament no han deixat passar de mig camp als locals, tot i no jugar massa bé  han tingut totalment el control i domini això si sense crear massa ocasions clares de gol, al minut quatre en Moha ha assistit a l'Isaac a l'interior de l'àrea però ha rematat massa tou a les mans del porter. El primer gol ha arribat al minut sis amb una gran jugada colectiva i passada final de l'Isaac al primer pal que en Joel ha pentinat cap al segon pal fent inutil l'estirada del porter, ha estat un gran gol que a més encarrilava el partit ja que en un Derbi tot és més complicat. Els escalencs dominaven però no executaven un joc massa brillant, la següent ocasió l'ha tingut l'Isaac amb un xut creuat de l'interior de l'àrea després duna bona passada d'en Joan, les següents han estat una faltes llançada per en Moha que ha estavellat a la barrera i segurament la més clara l'ha tingut en Joel que entre el porter i un defensa han parat la seva rematada després d'una gran jugada amb passada de la mort final d'en Marcos. Els de Sant Pere han tingut l'única ocasió de tota la primera part amb un bon xut de l'Armando des de l'interior de l'àrea que en Lluc ha neutralitzat amb una gran parada i el refús l'ha rematat al fons de la xarxa en claríssim fora de joc el seu davanter centre, l'arbitre ja havia xiulat abans que el davanter fes el xut. Els visitants no han baixat el domini però el joc no era gens fluit, a vegades per culpa dels jugadors escalencs i d'altres eren parats amb molta duresa pels locals, el joc ha estat molt parat i interromput. Al minut 26 ha arribat el tranquilitzador 0-2 després de que Moha robés la pilota i es plantés sol davant el porter definint molt bé per baix, un gran gol. D'aquí al final de la primera part lleuger domini escalenc i els locals parant el joc sense miraments. Les dues últimes ocasions dels visitants les han tingut en Moha amb un bon xut de fora l'àrea i en Martí que ha etzibat un xut que ha sortit llepant el pal  des de l'interior de l'àrea un corner llançat en curt.
Els anxovers han fet els primers 25 minuts d'aquesta segona part molt complets, han combinat molt bé, han dominat i controlat totalment el tempo del partit, han creat vàries ocasions clares de gol i finalment han sentenciat el partit amb el tercer gol, els locals pràcticament no han passat de mig camp i han seguit jugant en moltes fases amb excessiva duresa. Després amb els múltiples canvis han perdut una mica el domini total i han permès als locals marcar el gol de l'honor. Abans de fer el tercer gol que sentenciava el partit el conjunt escalenc ha gaudit de vàries ocasions clares de gol, recordem: un xut d'en Moha que ha parat amb dificultats el porter i el refús l'Isaac l'ha creuat lleugerament, un xut de falta d'en Martí que el porter ha fet una bona parada, dues faltes a la frontal de l'àrea llançades per Moha i Joel que s'han estavellat a la barrera i un penal molt clar sobre en Joel. El tercer gol l'ha marcat l'Iván amb una bona rematada de cap al segon pal en un llançament de corner. Abans d'arribar als darrers 15 minuts de partit en que els canvis han tallat el ritme de l'equip s'han tingut tres bones ocasions de gol, la primera en Joel s'ha desfet del seu marcador i ha creuat davant la sortida del porter però un defensa ha tret la pilota quan ja entrava, la segona l'ha tingut en Marcos quan s'ha quedat sol davant el porter però ha xutat per damunt el travesser després d'una gran jugada col·lectiva i la tercera l'ha tingut en Martí quan després d'una altra bona jugada col·lectiva ha xutat des de l'interior de l'àrea massa centrat. El gol de l'honor dels locals l'han fet després d'una molt bona jugada per banda dreta amb centrada que ha finalitzat amb una gran rematada de cap els seu davanter centre. Els escalencs encara han gaudit d'una bona ocasió al darrer minut quan un gran desplaçament  diagonal en llarg d'en Marin ha deixat sol a l'Èrik davant el porter però els seu intent de vaselina ha quedat curt.  Avui teniem les baixes d'en Didac (lesionat) i d'en Biel. Ens ha vingut a ajudar l'Erik de l'Infantil.
En definitiva, victòria en el Derbi en un partit que els escalencs han tingut sempre controlat davant un rival que en moltes fases del partit s'ha empleat amb excessiva duresa.

Arribem a la Parada de Nadal Liders!!!... La propera jornada després de les Festes ens desplacem a  Borrassà... Força L'Escalaaaa!!!!