L'. EQUIP: CARMONA LLAVERO, XAVIER
ENTRENADOR: No en presenta

TARGETES

BATLLE PAGES, JOEL (26')

Victòria important abans de jugar el decisiu partit contra el Vilamalla de cares al Títol de Lliga, en un partit que una gran primera part ha deixat vist per sentència el partit.
Gran primera part dels anxovers tant pel joc desplegat com per la intensitat amb que s'ha jugat, l'equip ha dominat i combinat bé i a més a fent una gran pressió que no ha deixat passar gairebé mai al rival de migcamp i no li ha deixat crear cap ocasió de gol. Així i tot s'ha tardat a inaugurar el marcador, el primer gol l'ha marcat en Martí al minut tretze de corner directe, abans els visitants només havien tingut una ocasió clara de gol tot i dominar totalment el partit, ha esta en Marcos que després d'una bona jugada individual ha fet un xut molt tou des de l'interior de l'àrea. El conjunt escalenc seguia tenint l'absolut control del partit i ha tingut dues bones ocasions per marcar de nou però no les ha transformat, primer en Marcos ha tingut un 1 contra 1 davant el porter després d'una bona assistència d'en Joel i seguidament en Martí ha xutat molt bé una falta directa però quan tothom ja cantava el gol el porter ha fet una parada estratosfèrica. El 0-2 l'ha marcat en Joel amb una gran rematada de cap al segon pal després d'un corner llançat per en Moha. Sense temps a reaccionar ha arribat el 0-3 marcat per l'Isaac que ha creuat molt bé la pilota davant la sortida del porter després d'una gran assistència d'en Joel. El partit era un monòleg dels escalencs ja que a part de no deixar generar joc a l'equip local, dominava i combinava bé creant més ocasions de gol per ampliar l'avantatge, recordem un u contra u d'en Marcos, un gol anul.lat a l'Isaac en un fora de joc molt dubtós (ha estat molt atent a un refús del porter) i un xut d'en Marc que ha sortit fregant el travesser després d'un corner en curt. El 0-4 ha arribat després d'una espectacular jugada d'en Marcos amb passada final enrera que ha engaltat tal com venia en Joel al segon pal. Encara abans d'arribar a mitja part els visitants podien haver ampliat el marcador després d'un robo d'en Joel amb assistènica cap a Marcos i xut final d'aquest que ha obligat al porter a fer una gran parada.
Els primers quinze minuts de la segona part han estat calcats a la primera part, domini absolut escalenc creant clares ocasions de gol que no s'han pogut aprofitar, recordem una d'en Marcos que ha xutat al lateral de la xarxa, una passada enrera de M.Aguilera que en Biel ha rematat per damunt el travesser, una gran jugada d'en Joel que després de driblar dos defenses ha fet la passada de la mort per en Marcos el porter ha parat el xut i el refús l'ha enviat en M.Aguilera al travesser, una centrada-xut d'en M.Agiuilera que s'ha estavellat al travesser amb el porter ja superat i la darrera una gran jugada d'en Moha que ha deixat l'Isaac sol davant el porter però el seu xut ha anat al lateral de la xarxa. A partir del minut 20, els visitants s'han relaxat i els locals han tingut bons minuts, marcant el seu gol després d'una bona rematada de volea i després creant dues bones ocasions de gol que en Lluc ha parat molt bé, primer amb un potent xut de fora l'àrea que ha parat en dos temps i la segona un gran llançament de falta directa que l'ha obligat a fer una parada espectacular. Tot i el lleuger domini dels llançanencs, als darrers 10 minuts en Marcos ha tingut tres bones ocasions de gol però avui no era el seu dia, tot i fer un partit espectacular no ha pogut marcar. Avui teniem la baixa, d'en Narcís (lesionat).
En definitiva, important victòria dels escalencs en un camp sempre, amb una gran primera part que ha decidit i sentenciat el partit.

La propera jornada afrontem un partit decisiu de cares al Títol de Lliga, ens visita el FC Vilamalla ... Força L'Escalaaaa!!!!