ORCERA FERNANDEZ, MARCOS (24')
VÍLCHEZ ALBIN, DÍDAC (43')
VERDAGUER CORTES, SERGI (53')
RAMIREZ CLEMENTE, IVAN (70')

Desena victòria consecutiva en un partit molt complet dels anxovers que a part de controlar i dominar el partit, han jugat molt bé a futbol.
Ja des de l'inici de partit els costaners han sortit molt endollats i concentrats en tots els aspectes del joc i han fet fet un dels partits més complets de la temporada, el rival poca cosa ha pogut fer davant el futbol que avui ha desplegat el conjunt escalenc. El primer gol l'ha fet en Joel amb un llançament de falta directa espectacular des d'uns 21-22 metres que ha entrat per tot l'escaire, el segon gol ha arribat al quart d'hora en una rematada de cap de Moha en una falta lateral llançada per l'Iván i el tercer ha vingut després d'un gran canvi d'orientació de Joel cap a en Marc que ha fet un gran centrada al segon pal que en Martí ha finalitzat molt bé. A part els escalencs han gaudit de nombroses ocasions de gol per ampliar el marcador, recordem una gran aturada del porter a un gran xut d'en Marc, una rematada de cap d'en Martí que ha sortit llepant el pal, un intent de rematada de tisora d'en Marcos i un xut desviat d'en Sergi en una pilota morta en un llançament de corner. Els locals per la seva banda no han inquietat en cap ocasió la porteria defensada per en Lluc.
La segona part ha seguit amb la mateixa tònica amb l'única diferència que els locals han pogut marcar el gol de l'honor als darrers instants de partit. Els visitants a part del gols han tingut vàries ocasions de gol, una semi-volea de l'Iván que ha estavellat al travesser, una falta llançada per en Joel que ha obligat al porter una gran parada, un xut a l'interior de l'àrea d'en Joan en jugada assajada i una gran jugada individual d'en Joel que entre el porter i un defensa han pogut evitar el gol. El quart gol l'ha marcat en M.Aguilera en una gran vaselina després d'una bona passada en profunditat de l'Iván, el cinquè l'ha marcat en Marin d'una falta des de mig camp en un acció que el porter no ha estat gens afortunat, el sisè se l'han fet en pròpia porta en un falta lateral molt ben llançada al primer pal per en M.Aguilera i el setè ha estat una rematada de cap de l'Iván al segon pal després d'una bona centrada d'en M.Aguilera. Avui teniem la baixa, d'en Narcís (lesionat) i en Biel (malalt).
En definitiva, gran partit dels escalencs que s'han mostrat molt superiors al rival i han desplegat un molt bon futbol.

La propera jornada visitem el sempre difícil camp del Llançà... Força L'Escalaaaa!!!!