TARGETES

EL HMIDI , OMAR (51')
NOGALES LASERNA, XAVI (53')
NICOLAU SALLERAS, POL (64')

Tretzena victòria consecutiva que encara referma més a l'Equip en el Liderat. En un partit que en la primera part ens ha costat mol entrar al partit i crear ocasions de gol ja que hem fet un joc massa "directa". A la segona part hem estat millor ja que s'ha intentat combinar però no ha estat el millor dia en quan al joc desplegat, defensivament avui hem patit en algunes accions ja que l'Esplais és dels equips que ens ha generat més perill en tota la Lliga però avui en Lluc ha fet dues parades molt destacades, en dues accions que tothom ja cantava el gol.
Ja només començar el partit s'ha vist que l'equip local sortia despistat al terreny de joc perquè els visitants han disposat d'una falta indirecta dins l'àrea per una cessió dels escalencs, afortunadament l'ha executat malament. La primera ocasió de gol dels costaners ha arribat al minut 10 i ha estat en un llançament d'out que en Martí ha rematat per sobre el travesser. El primer gol ha arribat també en un llançament d'out que en Martí ha rematat amb un gran cop de cap, les dues ocasions que ha generat el conjunt escalenc han arribat a pilota aturada. La següent aproximació dels anxovers ha arribat vint minuts després, un minut abans de marcar el segon gol, i ha estat en Marcos que després d'una bona jugada individual no ha sabut definir davant el porter. El 2-0 l'ha marcat en Martí amb un bon xut des de l'interior de l'àrea després d'una bona jugada d'en Joel que ha habilitat a l'Isaac i aquest ha servit de cares per en Martí. Abans els visitants han gaudit de dues arribades amb cert perill que han sortit lleugerament desviades. Abans d'acabar la primera en Joel ha obligat al porter a fer una gran parada amb un xut des de la frontal de l'àrea després de driblar al seu marcador.
La segona part ha començat amb un primer avís dels castellonins, ja que Lluc ha fet una gran parada.  A partir del minut cinc els escalencs han passat a dominar i a combinar més bé (sense que fos el nostre joc habitual), el 3-0 l'ha marcat en Moha definint molt bé des de l'interior de l'àrea una passada de la mort d'en Joel després d'una gran jugada individual. Tot seguit en Joel ha enviat un xut al pal quan el porter ja estava superat. I quan millor estaven jugant els locals, l'Esplais ha marcat el seu primer gol després d'un molt bon xut des de l'interior de l'àrea aprofitant una pilota "suelta" en un llançament de corner. Seguidament en Lluc ha evitat el 3-2 amb un "paradón" quan tothom ja cantava gol a un gran xut del seu davanter, una parada digne d'una altra categoria. Els escalencs seguien generant més joc que a la primera part, tot i no estar gens fins, el quart gol l'ha marcat en Marcos després de driblar al seu marcador i definint molt bé davant el porter després d'una bona passada d'en Joel. Després en Sergi no ha sabut definir davant el porter després d'una gran passada d'en Didac. Quan ja s'estava acabant el partit ha arribat el cinquè gol que l'ha marcat en Sergi amb una gran rematada de cap en un llançament de cantonada. Llavors els visitants han marcat el seu segon gol aprofitant també una pilota morta després d'una falta lateral. I Per acabar ha arribat el darrer gol del partit, que ha marcat en Sergi resolent molt bé un u contra u davant el porter després d'una gran passada d'en Marcos. Avui tenim de baixa l'Aleix que estava malalt.
En definitiva,  nova victòria dels anxovers en un partit que no s'ha estat gens inspirat ni al nivell habitual, el més bo sense cap mena de dubte el resultat.

La propera jornada ens desplacem al difícil camp de 'AE Roses, que es troba entre els tres millors locals de la Lliga ... Força L'Escalaaaa!!!!