TARGETES

VÍLCHEZ ALBIN, DÍDAC (39')
RAMIREZ CLEMENTE, IVAN (52')
PUIG CORONADO, MARTI (58')

En un dia amb Tramuntaneta, nova victòria en un partit molt fluix dels anxovers ja que no ha desplegat el seu habitual joc combinatiu, partit per oblidar en el que lo més bo ha estat el resultat.
El partit ha començat malament pels interessos dels escalencs ja que un malentès entre el porter i el defensa escalenc ha permès al davanter rosinc marcar a porta buida, ha significat l'1-0. A la jugada següent una manca de concentració defensiva ha estat a punt de costar car a l'equip però el davanter local no ha estat gens afortunat. L'equip entrenat per Xavi Carmona ho ha intentat però no ha generat ni joc ni perill ja que s'abusava del joc directe, molt difícil per treure rendiment ja que la Tramuntaneta bufava i ho dificultava. La primera ocasió de gol dels visitants ha estat un corner rematat de cap per l'Ivan que ha sortit lleugerament desviat per sobre el travesser, les següents dues ocasions han arribat cap als 20 minuts, en la primera en Joel després d'una jugada individual ha xutat molt tou i la segona que ha estat clara també l'ha protagonitzat en Joel que després de driblar dos defenses amb barret inclós ha etzibat un gran xut que el bon porter rosinc ha respost amb una gran parada. Els visitants jugaven malament i no generaven joc però cinc minuts de gran inspiració amb una alta efectivitat han servit per remuntar el partit, primer en Martí ha estat a punt d'inaugurar el marcador amb un gran xut de fora l'àrea però novament el porter ha respost amb una gran parada, llavors en Marcos ha marcat l'empat resolent molt bé amb una vaselina aprofitant una passada llarga d'en Marin i el segon que remuntava el partit ha vingut després d'una bona jugada individual d'en Moha que ha acabat amb un gran xut de fora l'àrea que s'ha estavellat al pal i el refús l'ha aprofitat molt atent en Marcos de nou, amb l'1-2 s'ha arribat a mitja part.
La segona part dels anxovers encara ha estat pitjor, l'equip ha començat bé ja que al primer minut ha gaudit d'una gran ocasió de gol després d'una gran assistència d'en Joel que ha deixat sol a en Marcos a l'interior de l'àrea i aquest ha deixat de cares a en Biel que ha xutat superant al porter però un defensa ha tret la pilota sota pals el refús ha anat a en Martí que ha fet una vaselina que ha sortit lleugerament desviada, ha estat un miratge ja que aquesta jugada de toc i combinació ha estat una excepció avui.  Al minut 58 ha arribat l'expulsió merescuda d'en Martí que s'ha equivocat, llavors l'equip s'ha retrassat més, tot i que ha defensat molt bé i no ha deixat que els locals tinguessin cap ocasió clara de gol. Els visitants només s'han aproximat a la porteria rosinca en dues ocasions més, la primera ha arribat després d'un gran xut de fora l'àrea d'en Joel que el porter ha refusat com ha pogut i el rebot l'ha agafat en Lassana fent un xut molt fluixet i la segona ha estat una arribada per banda d'en Lassana que ha acabat amb una passada de la mort que en Moha ha rematat estavellant la pilota sobre un defensaAvui tenim les baixes d'en Sergi i l'Isaac que estaven a Holanda i en M.Aguilera que està lesionat.
En definitiva,  catorzena victòria consecutiva dels escalencs en un partit en que l'equip no ha desplegat es seu habitual joc combinatiu, ans al contrari s'ha abusat molt del joc directe.

La propera jornada ens visita el Cadaqués, un partit en que no val a confiar-se tot i la classificació que ocupa el rival ... Força L'Escalaaaa!!!!