19

COS TÈCNIC
L'. EQUIP: CARMONA LLAVERO, XAVIER

TARGETES

Nova victòria dels anxovers en un partit que han patit, ja que el gol ques significava la victoria ha arribat a manca de quatre minuts per acabar el partit.
Primers 15 minuts de partit dels escalencs bons, dominant i controlant el partit encara que no s'han creat grans ocasions de gol. A destacar dues bones arribades de M.Aguilera per banda esquerra després bones jugades combinatives, una gran jugada individual d'en Joel driblant a dos jugadors i fent la passada de la mort que en Moha ha rematat desviat i un xut des de l'interior de l'àrea de l'Isaac lleugerament desviat per damunt el travesser. A partir de llavors els visitants han desaparegut del terreny de joc, l'equip estava molt mal poscionat a migcamp i el Juncaria s'ha fet amo i senyor del partit. Els locals han generat vàries ocasions clares de gol, un xut al pal, una gran parada d'en Lluc en u contra u i han tingut varis xuts de l'interior de l'àrea que han sortit desviats per poc, els figuerencs avui ha estat l'equip de la Lliga que ens ha generat més perill. Els darrers cinc minuts els costaners han espavilat i han tornat a controlar el partit però només han generat un xut molt tou d'en Moha de fora l'àrea. A remarcar que en Sergi s'ha hagut de retirar del terreny al minut 25 lesionat amb un fort cop al genoll.
La segona part en Marín no ha pogut jugar-la perquè s'ha lesionat a l'espatlla. Aquesta segona part l'equip han sortit a pel partit des del principi i ha controlat i dominat el partit des de l'inici això si sense desplegar un joc espectacular. Els locals només han gaudit d'un molt bona ocasió encara amb el 0-0 al marcador però en Lluc s'ha tornat a lluir. Abans de marcar el gol que els hi donava els tres punts han generat forces ocasions de gol, la primera ha estat un possible penal per unes mans d'un defensa local, la següent una bona falta directa llançada per l'Aleix que el porter ha refusat com ha pogut, en Joel ha rematat de cap al pal, en Martí ha xutat de fora l'àrea amb el porter refusant com ha pogut i en Joel ha arribat a rematar però ha parat el porter, gran passada de Joel a l'Isaac que ha estat derribat pel porter. Als darrers 15 minuts han arribat les ocasions més clares, la primera un gol mal anulat a en Joel a la sortida d'un corner per fora de joc quan hi havia un jugador damunt la línia de gol, la següent ha estat un xut de fora l'àrea d'en Moha que el porter ha tornat a fer una gran parada i la darrera un gran xut d'en M.Aguilera que quan tothom ja cantava gol el porter ha tret una gran mà. El gol ha arribat després d'un llançament de falta directa d'en M.Aguilera que el porter ha refusat com ha pogut i en Joel molt atent ha aprofitat el refús per marcar. El darrers cinc minuts els locals han intentat fer el gol de l'empat però no han tingut ocasions de gol, això si la incertesa en el marcador ha durat fins al final ja que han centrat vàries pilotes a l'olla que han estat molt ben defensades pels costaners. Avui teniem les baixes d'en Marc i d'en Didac lesionat.
En definitiva,  Divuitena victòria seguida dels escalencs en un partit que ha sigut més complicat del que en un primer esperavem.

El pròxim partit ja el juguem d'aquí dos dies,  serà contra el Borrassà a L'Escala, un partit a priori dels fàcils però no val a badar ni a confiar-se... Força L'Escalaaaa!!!!