AGUILERA CHICA, MARCOS (58')
2- 22
Àrbitre :    CORTES PORTELL, ALBERT

GOLS:

1-0                                                                   (pp)                                 (2')

DIAZ POPA, ARMANDO (60')

L'equip escalenc només necessitava empatar avui per poclamar-se Campió de Lliga i ha guanyat de nou a un bon rival jugant una gran primera part que ha deixat el partit sentenciat, som Campions faltant encara 4 partits per jugar.
Gran primera part dels anxovers, la millor de la segona volta sense dubte i una de les millors de tota la Temporada, ja que han dominat totalment el partit jugant i combinant molt bé i no deixant passar de migcamp als visitants que no han gaudit de cap ocasió de gol. Només començar el partit ha arribat l'1-0, un out llençat per l'Isaac que ha rematat en Joel i un defensa en l'intent de refusar ha introduït l'esfèrica al fons de la porteria. Els locals no afluixaven i generaven perill, el segon gol ha arribat en un nou llançament de banda de l'Isaac que en Marcos ha rematat acrobàticament després d'un refús defensiu. Els escalencs abans de marcar el tercer gol encara han generat dues ocasions clares de gol, la primera després d'un xut de fora l'àrea de l'Iván que el porter ha refusat com ha pogut i en Marcos atent ha estat a punt de marcar aprofitant el refús i la segona ha estat un centre-xut d'en Biel des de banda dreta que s'ha enverinat i un defensa ha tret la bola damunt la mateixa línia de gol amb el porter ja superat. El 3-0 ha vingut amb un xut fora de l'àrea d'en Joel que el porter ha refusat amb dificultats i el refús l'ha aprofitat l'Isaac per marcar. Abans del quart gol una bona centrada d'en Marc l'ha rematat en Biel lleugerament desviat per damunt del travesser. El 4-0 que pràcticament deixava el partit sentenciat l'ha marcat en Biel amb xut espectacular de fora l'àrea que ha entrat com un obús per tot l'escaire.
L'inici de la segona part dels escalencs ha estat desconcertant, l'equip ha sortit desendollat i no combinava, jugava directe i això afavoria als visitants, els locals han estat 20 minuts desconectats. Ja al primer minut els visitants han desaprofitat un penal, ja que en Lluc ha fet una gran parada a llançament d'Armando, al quart d'hora s'ha anul·lat un gol per fora joc clar dels visitants i seguidament en Lluc ha fet una parada espectacular en el llançament d'una falta del seu central. El 4-1 ha arribat als 20 minuts en una falta lateral rematada al segon pal (en possible fora de joc, de fet si el resultat hagués estat més ajustat l'arbitre segurament l'hagués anul.lat). Els escalencs s'han espavilat, tot i no desplegar el joc de la primera part, han gaudit d'una bona ocasió de gol després d'una gran llançament de l'Aleix que el porter ha parat com ha pogut i amb en Marcos aprofitant el refus per estavellar la pilota al lateral de la porteria. El 4-2 que semblava que donava moral i esperança als santperencs ha arribat en un nou llançament de falta que un jugador ha rematat totalment sol al segon pal. La possible remuntada ha quedat en un no res, ja que els anxovers han premut l'accelerador, primer generant una gran ocasió d'en Joel que ha estavellat un xut de fora l'àrea al travesser i després marcant el cinquè gol amb una gran i espectacular jugada individual de l'Isaac per banda dreta. Encara quedaven 9 minuts i els visitants han quedat molt tocats i han quedat totalment fora del partit i el conjunt entrenat per Xavi Carmona ha controlat i adormit el partit fins al final, ja a l'ultima jugada del partit els locals han tingut una falta directa llançada per en Marc que el porter ha parat bé. Avui teniem les baixes d'en Martí (sancionat) i d'en Didac lesionat pel que resta de temporada.
En definitiva,  Gran victòria dels anxovers amb una gran primera part que ha servit a l'equip per proclamar-se Campió merescudament a manca de 4 partits per jugar

El pròxim partit que juguem és el que teniem aplaçat contra el Juncaria, serà el Dijous 9 de Maig... Força L'Escalaaaa!!!!