TARGETES

VERDAGUER CORTES, SERGI (12')
VIDAL SALA, MARC (24')
BATLLE PAGES, JOEL (33')

Cinquena victòria consecutiva dels costaners en un partit plàcid en que ens ha costat marcar el primer gol, els locals no ha inquietat la porteria defensada per Lluc en tot el partit.
Primera part dominada totalment pels escalencs, amb molt de control però amb poc joc combinatiu, s'han gaudit de nombroses ocasions de gol però no se n'ha aprofitat cap, s'ha destacar que s'ha anulat un gol totalment legal a en M.Aguilera al minut 6. D'ocasions de gol en recordem moltes, al primer minut en M.Aguilera ha tingut un xut des de l'interior de l'àrea després d'una assistència d'en Joel, en Martí ha etzibat un gran xut de fora l'àrea que ha obligat al porter a fer una gran parada, en M.Aguilera n'ha tingut dos de consecutives des de l'interior de l'àrea que el porter ha neutralitzat, en Joel després d'una gran jugada individual en que s'ha desfet de tres defenses no ha pogut definir en l'u contra el porter, en M.Aguilera no ha arribat per poc en dos contracops clars i per acabar en Martí ha estat a punt d'inaugurar el marcador després d'una vaselina que ha sortit desviada per poc.
La segona part ha tornat a ser de total domini anxover però amb la diferència que hi ha hagut joc combinatiu i a més s'ha tingut efectivitat. Els escalencs han començat molt forts i des del primer minut ha estat un atac i gol, abans de fer el primer gol ja s'han tingut cinc arribades molt clares, la primera l'ha tingut en Joel amb una gran vaselina que quan tothom ja cantava gol el porter ha tret una mà miraculosa, la segona ha estat una altra vaselina en aquest cas d'en Narcís que amb el porter superat ha sortint llepant el pal, la tercera un xut d'en Biel des de la frontal que el porter ha fet una molt bona parada,  la següent ha estat un gran xut d'en Joel des del balcó de l'àrea que ha llepat lleugerament el pal i l'última una gran rematada de cap de l'Iván que ha neutralitzat el porter. El primer gol ha arribat en un llançament de corner que l'Iván ha rematat de semi-xilena al fons de la porteria, ha estat un gran gol. Amb el gol el partit ha seguit igual, domini aclaparador costaner i els locals sense acostar-se a la porteria contrària. El segon l'ha marcat en Marcos amb un xut al primer pal des de l'interior de l'àrea quan tothom esperava la centrada de la mort després de rebre una assistència d'en Joel i el tercer ha arribat immediatament deixant sentenciat el partit, l'ha marcat en Joel després de driblar al porter quedar-se escorat i acabar definint amb una gran vaselina després d'una passada d'en Marcos. D'aquí fins al final del partit la tònica ha estat la mateixa i el conjunt escalenc encara podia haver augmentat l'avantatge, amb dues grans jugades indiviaduals d'en Moha en que el porter ha fet dos bones parades i amb l'Aleix que degut al mal estat del terreny de joc no ha pogut finalitzar una bona falta lateral llançada al segon pal. Avui teniem la baixa de l'Isaac (malalt).
En definitiva, victòria justa en un partit còmode encara que ens hagi costat marcar el primer gol.

El proper partit el juguem a L'Escala contra el CF Navata... Força L'Escalaaaa!!!!