ENTRENADOR: OLIVERAS BADOSA, PEDRO

TARGETES

RIGALL MARSAL, PAU (59')
CROS SOLER, ARNAU (80')

Victòria justa en un partit molt discret dels anxovers, no creant les ocasions que normalment es generen i concedint al rival dos oportunitats clares de gol (que normalment no concedim).
El conjunt anxover ha sortit molt fort ja que als 10 minuts ja havia marcat dos gols i havia tingut dues clares ocasions més per ampliar l'avantatge. El primer gol ha arribat després d'una combinació Joel&Marcos amb arribada per banda dreta d'en Marcos amb passada de la mort final que quan anava a rematar en Joel un defensa en l'intent de refús ha introduit l'esfèrica al fons de la xarxa i el segon gol l'ha marcat en Joan rematant de cap una pilota "suelta" a l'àrea petita en un llançament de corner després d'aprofitar una errada del porter. Tot ha estat un miratge perquè a partir d'aquí el joc dels escalencs ha estat molt espès, tot i així han gaudit de vàries ocasions de gol, recordem un parell d'accions individuals d'en Moha amb xut final de fora l'àrea que el porter ha resolt bé, una rematada de cap d'en Joel que amb el porter superat ha fregat el pal després d'una gran centrada d'en Marc i la més clara que ha arribat després d'una gran combinació colectiva amb centrada final d'en Marc que en Joel ha despenjat  de cap al segon pal fent arribar la pilota a en Biel que a mig metre de la línia no ha pogut marcar. De totes formes els navatencs ha tingut dues ocasions de gol molt clares, la primera ha arribat després del possible 3-0 que no ha arribat i ha estat en una gran contra que en Lluc ha fet una parada espectacular en u contra u quan tothom ja cantava el gol, si haguessin marcat el 2-1 el partit podia haver estat un altre i la segona una altra contracop rapidíssim dels visitants en que en Lluc ha tornat a fer una gran parada enviant l'esfèrica a corner. La primera part dels escalencs ha estat correcte, s'ha mostrat superior al Navata però no ha estat una de les millors versions de l'equip.
La segona part ha estat per oblidar, segurament de les més fluixes de la Temporada juntament amb les del partit de La Jonquera. Els costaners no han jugat gens bé i no han controlat el partit, han gaudit de molt poques ocasions i no han estat gaire clares, les dues més clares ha arribat després d'una combinació entre en Lassana, en Marcos i en Joel aquest últim ha assistit d'esperó a en Moha que sol davant el porter ha estavellat la pilota al travesser i la segona ha arribat en una vaselina d'en Lassana tot sol davant el porter que ha sortit molt desviada. Després un parell d'arribades amb passada de la mort final que no han pogut rematar cap porter i una falta lateral que no ha arribat per poc al segon pal tot sol en Lassana, una rematada de cap d'en Biel centrada i un penal molt clar no assenyalat sobre en Marcos.  Els visitants per la seva banda han fet un bon partit de contenció, i han aprofitat la rapidesa dels seus millors dos jugadors (el nº11 i el nº18) però tot i això en aquesta segona part només han tingut una ocasió de gol, això si bastant clara ja que ha obligat a en Lluc a fer una bona parada, en Lluc avui ha fet un partit excel.lent com gairebé sempre el que passa que avui ha tingut molta feina, segurament el partit que n'ha tingut més de tota la Temporada. Avui teniem 5 baixes, l'Aleix i l'Isaac (malalts), en Narcís i en Martí (lesionats) i l'Iván (sancionat). Ens han vingut a ajudar dos infantils, l'Erik i en Lassana.
En definitiva, sisena victòria consecutiva que podem considerar justa, en un partit amb una bona primera part i una segona part molt fluixa.

El proper partit ens desplacem a Bàscara per jugar contra el EF Tramunatana, un camp sempre difícil davant un equip que te vells coneguts... Força L'Escalaaaa!!!!