ENTRENADOR: No en presenta

TARGETES

CARMONA LLAVERO, XAVIER (39')
VERDAGUER CORTES, SERGI (58')

Nova victòria dels costaners que es pot considerar justa pel que s'ha vist damunt el terreny de joc, en un partit molt bo ofensivament dels anxovers però amb vàries desconexions defensives a la primera part que ha permés als locals empatar el partit, s'ha trencat una ratxa de dos partits seguits deixant la porteria a zero.
El partit ha començat amb dues bones ocasions de gol pels visitants, primer una gran centrada de l'Ivan que en Joel ha rematat de cap forçat per l'oposició del central i la segona una jugada entre en Joel i en Marcos que aquest últim ha xutat sense angle quan podia haver fet la passada de la mort. Al minut 7 els costaners s'han avançat al marcador mitjançant M.Aguilera amb un bon xut des de l'interior de l'àrea després d'una recuperació de Joel i una posterior bona circulació de pilota. Al cap d'un minut s'ha lesionat en Marc, segurament pel que s'ha vist al camp serà una lesió muscular (2 setmanes de baixa), una baixa sense dubte important. Al moment els locals han empatat en un corner després d'un mal refús i posterior manca de concentració defensiva ja que el davanter ha rematat totalment sol. només fer la sacada de centre el conjunt escalenc ha marcat l'1-2 després d'una jugada individual d'en Joel que ha driblat 2 defenses i ha fet la passada de la mort que un defensa al intentar tallar-la ha introduït la pilota als fons de la porteria, sinó hi havia en Marcos que havia d'empenyer la pilota tot sol a dos metres de la porteria. Els escalencs tenien el domini tot i no jugar gaire bé i els locals no passaven de mig camp. El tercer gol l'ha marcat en Marcos amb una rematada de cap després d'una bona centrada lateral de l'Iván. Els anxovers han tingut 3 bones ocasions per deixar sentenciat el partit però no les ha aprofitat. Llavors ha arribat la desconexió defensiva que ha portat a que el Tramuntana empatés el partit en 5 minuts, el segon gol ha vingut despre´s de dos mal refusos a l'àrea que ha deixat la pilota morta a l'àrea petita rematant a plaer en Miki i el tercer ha vingut després d'una pèrdua innecessària a mig camp que ha agafat a la defensa descol.locada (els dos laterals havien pujat) amb una contra molt ràpida i bona definició, els locals amb no gaire res havien aconseguit empatar el partit. Abans d'acabar la primera part s'han tingut dues bones ocasions de gol que no s'han sabut aprofitar després d'una centrada d'en Joel a l'interior de l'àrea que en Marcos a enviat per damunt del travesser, totes dues pràcticament calcades.
La segona part ha estat totalment dominada pels escalencs amb bon joc combinatiu i creant moltes ocasions de gol. Tot i així els locals han tingut una clara ocasió de gol per marcar l'empat a quatre fruit d'una altre desconexió defensiva, a part del'esmentada ocasió no han passat pràcticament de mig camp. Els escalencs han començat molt fort i de seguida han aconseguit el 3-4 mitjançant en Joel en una bona definició des de l'interior de l'àrea després d'una bona passada d'en l'Iván. El cinquè gol (el de la tranquilitat) l'ha marcat en Marcos definint molt bé un contra u amb el porter després d'una assistència d'en Joel. A part dels gols costaners han gaudit de tres bones ocasions per augmentar l'avantatge. Els tres darrers gols han arribat als darrers 4 minuts, els dos primers han sigut pràcticament calcats ja que tots dos han vingut d'una descarregada de cares de l'Infantil Biel G pel jugador que venia de cares que han acabat amb dos bon xuts de fora l'àrea, un d'en Moha i l'altre d'en Biel. I el darrer gol l'ha fet l'Infantil Biel G. en una arrencada des de mig camp plantant-se sol davant el porter i superant-lo en la seva sortida. Avui teniem les baixes, d'en Narcís i en Martí (lesionats). Ens han vingut a ajudar dos infantils, en Vilà i en Biel G.
En definitiva, setena victòria consecutiva, resultat just ja que el partit ha estat sempre controlat amb l'excepció dels darrers 15 minuts de la primera part que les desconexions defensives han premés empatar als locals.

El proper partit ens desplacem a Roses per jugar contra el CF Base Roses, un enfrontament difícil ja que els rosincs són els Tercers Classificats ... Força L'Escalaaaa!!!!