COS TÈCNIC
L'. EQUIP: CARMONA LLAVERO, XAVIER
ENTRENADOR: No en presenta

TARGETES

Vuitena victòria consecutiva dels anxovers en un partit marcat per la Tramuntana, la primera es va poder jugar amb relativa normalitat però a la segona la intensitat va augmentar i va ser difícil pels dos equips jugar còmode. Partit controlat en tot moment pel conjunt escalenc, això si sense fer un partit espectacular va generar perill a part dels dos gols. Els locals no van tenir cap ocasió clara en tot el partit, a la primera part van intentar un xut de fora l'àrea sense perill i a la segona no van xutar a porteria.
Bon inici de partit dels visitants que tot i jugar contra vent han dominat i controlat al rival això si sense desplegar un joc espectacular. Tot i això al primer quart d'hora han gaudit de 4 bones ocasions que no han sabut aprofitar per inaugurar el marcador, al primer minut en Joel ha rematat de cap a la sortida d'un corner i un defensa ha tret la pilota damunt mateix de la línia de gol, la segona una gran jugada individual d'en Joel que s'ha desfet del seu marcador i ha fet la passada de la mort per M.Aguilera que ha rematat de taló obligant al porter a fer una parada espectacular damunt la mateixa línia de gol, la tercera ha estat un intent de vaselina d'en Marcos que ha sortit lleugerament desviat després d'una assistència d'en Joel que havia quedat escorat després de driblar el porter i la quarta ha arribat en un llançament de banda de l'Isaac que ha pentinat en Biel i en Martí ha rematat des de l'àrea petita al cos d'un defensor. Després hem estat 15 minuts dominant el partit però sense crear ocasions clares de gol, els locals per la seva banda han gaudit d'una parell de corners i han intentat un xut llunya sense generar perill. Els darrers 10 minuts els esclaencs han premut l'accelardor acorralant als locals a la seva àrea, i arribat l'ocasió més clar fins llavors en Joel ha tingut u contra u davant el porter que no ha sabut transformar i el posterior refús l'ha agafat el mateix Joel tornant a xutar obligant a un defensa a treure sota pals, tot seguit una assistència del mateix Joel ha deixat en M.Aguilera sol a l'interior de l'àrea etzibant un bon xut creuat que ha obligat al porter a fer una altra gran intervenció i al final ha arribat el prime gol, que ha marcat en Biel amb un gran xut de fora l'àrea quan en Joel li ha deixat de cares la pilota després d'un robo. S'ha arribat amb un 0-1 que podia haver estat un resultat més ampli ja que els escalencs han generat vàries ocasions clares.
Segona part encara amb més control dels anxovers, els locals pràcticament no han passat de mig camp i no han generat cap ocasió de gol. La Tramuntana ha estat la clara protagonista impedint als dos equips desplegar un joc vistós. Pel que fa a les ocasions de gol no se n'han creat tantes com a la primera part. A part del gol recordem, un xut escorat d'en Biel G. que ha sortit desviat, una jugada a l'interior del'àrea enrevessada que gràcies a la Tramuntana que després de varis rebots l'esfèrica ha acabat estavellant-se al travesser, una incorporació a l'atac d'en Sergi que després de desfer-se de varies jugador no ha sabut finalitzar bé i pun xut creuat de l'Isaac que ha sortit lleugerament desviat. El segon gol ha arribat a manca de 15 minuts per acabar el partit, ha estat un gran gol, amb un gran inici de jugada col.lectiva acabada amb una gran acció per banda dreta i posterior gran centrada de l'Isaac que l'Erik ha rematat de semi-volea ajustat al pal.  Avui teniem les baixes, d'en Narcís i en Marc (lesionats), d'en Marín i l'Aleix (malalt). Ens han vingut a ajudar tres infantils, l'Erik, en Vilà i en Biel G.
En definitiva, vuitena victòria consecutiva, en un dels desplaçament més complicats de la segona volta, el més bo del partit ha estat mantenir la porteria a zero a camp contrari contra un rival de la part alta. A més el Vilamalla ha punxat i som més Liders.

La propera jornada ens visita el B.L'Empordanet, un Derbi en el que no es pot fer cas de la Classificació... Força L'Escalaaaa!!!!