17ªJornada (Dissabte, 9-2-2019)

   Fitxa de Partit Temporada 2018-2019  
 Data:  09/02/2019
 Hora:  12:00 h
CADET SEGONA DIVISIÓ (GRUP 6)
Jornada 17  
L'ESCALA, F.C.

Titulars:
  1   
  3   
  4   
  8   
  10   
  11   
  12   
  14   
  17   
  19   
  20   

Suplents:
  5   
  6   
  18   
  22   
  30   

COS TÈCNIC
L'. CAMP: CARMONA LLAVERO, XAVIER
L'. EQUIP: CARMONA LLAVERO, XAVIER
ENTRENADOR: CARMONA LLAVERO, XAVIER

SUBSTITUCIONS


TARGETES

VERDAGUER CORTES, SERGI (18')
5- 01
Àrbitre :    FAIG PIJUAN, JOSEP


GOLS:

       1-0    BATLLE PAGES, JOEL (29')
       2-0    RAMIREZ CLEMENTE, IVAN (30')
       3-0    GARCIA GELI, ISAAC (38')
       4-0    AGUILERA CHICA, MARCOS (68')
       5-0    PUIG CORONADO, MARTI (78')


ESTADI: CAMP DE FUTBOL MPAL. DE L'ESCALA


Ciutat: Escala (L')
B.L'EMPORDANET,CF             

Titulars:
  12 
  2 
  4 
  6 
  7 
  9 
  10 
  11 
  16 
  17 
  20 

Suplents:
  1   
  8   
  13   
  14   
  18   

COS TÈCNIC
L'. EQUIP: CHICO CALSINA, POL
ENTRENADOR: No en presenta

SUBSTITUCIONS

TARGETES

TORRENT BARBOSA, ORIOL (60')
GOMEZ FERNANDEZ, SERGI (72')

Novena victòria consecutiva en el "Derbi", en un partit que els escalencs han estat molt superiors al rival.
Començament de partit molt discret dels anxovers, els hi ha costat entrar al partit i crear la primera ocasió de gol, d'altra banda L'Empordanet no ha passat gairebé de migcamp i no s'ha acostat a la porteria defensada per en Lluc, de fet els visitants en tot el partit no han xutat a porteria. La primera aproximació a la porteria visitant sense massa perill ha estat un xut tou d'en Joel al minut 5. Al minut 15 ha arribat la primera ocasió clara de gol dels costaners, ha arribat després d'una assistència de Joel a Marcos que ha obligat al porter a fer una gran parada, la segona ha estat una rematada de cap massa tova i centrada d'en Martí i la tercera que ha estat la més clara ha arribat en un u contra u d'en Marcos tot sol davant el porter que ha estavellat al pal el posterior refús l'ha agafat en Joel que escorat ha fet la passada de la mort cap a Moha que ha rematat als nuvols. El primer gol ha vingut en un llançament molt potent d'out de l'Isaac que ha rematat en Joel amb un gran cop de cap, el segon ha vingut al cap d'un minut després d'una sacada llarga d'en Lluc que ha pentinat en Joel que ha deixat sol davant el porter a l'Iván que ha resolt amb una gran vaselina. Abans de fer el tercer gol en Joel ha gaudit d'una bona ocasió de gol amb una rematada de cap que ha sortit llepant el pal. El tercer gol ha arribat després d'una gran jugada col.lectiva (han intervingut sis jugadors) que ha acabat amb una passada de la mort d'en Martí que ha rematat l'Isaac a porta buida. En la darrera jugada de la primera part en Martí ha pogut augmentar l'avantatge però el seu xut ha estat al "ninot". 
De la segona part gairebé només podem salvar els dos gols, ha estat força avorrida i fluixeta en quan a generació de joc i creació d'ocasions, això si el partit sempre ha estat controlat i els visitants no han generat cap ocasió de perill. El quart gol l'ha marcat en M.Aguilera que ha estat molt atent a una errada del porter i ha marcat pràcticament a porta buida aprofitant el seu refús i el cinquè gol ha arribat en un corner tret en curt amb una gran centrada d'en M.Aguilera que ha rematat de cap des de l'interior de l'àrea petita tot sol en Martí. A la darrera jugada del partit els anxovers han tingut una claríssima ocasió de gol després d'un "robo" d'en M.Aguilera amb posterior passada cap a l'Isaac que no ha sabut resoldre en l'u contra u davant el porter. Avui teniem la baixa, d'en Narcís (lesionat). Ens ha vingut a ajudar en Vilà de l'Infantil.
En definitiva, victòria justa i clara en un partit que tot i ser un Derby els costaners sempre han tingut dominat i controlat, ja que mai ha perillat el resultat.

La propera jornada visitem el camp de la Penya Unionista, un camp sempre complicat... Força L'Escalaaaa!!!!